Gratis coaching bij verplicht telewerken

Nu #telewerken niet alleen “de norm” is, maar gewoon verplicht in provincie #Antwerpen, kan ik me inbeelden dat een aantal zaakvoerders (en medewerkers) even in hun haar krabben en denken: allemaal goed en wel. Maar hoe?

Daarom wil ik een speciaal aanbod doen, en dat is mede geïnspireerd door de oproep van premier Wilmès tijdens de persconferentie van maandag 27/7.  Daarin heeft ze het namelijk over de nationale en de locale aanpak, maar ook (en dat vind ik krachtig) over een derde aanpak. Die ze zelfs  “de belangrijkste” noemt: de individuele aanpak.

Quote uit de persconferentie van mevrouw Wilmès:

Nous avons parlé de l’approche nationale, et l’approche local.
Il y à une troisième approche, implicite celle là et pourtant c’est la plus importante.
C’est approche individuelle: qu’est ce que je fais, qu’est-ce que je peux faire à mon niveau pour lutter efficacement contre le coronavirus. Pour me protéger et protéger ce que j’aime.

Er is ook een derde benadering, een impliciete. Nochtans is ze de belangrijkste. De individuele aanpak. Wat doe ik op mijn niveau om het corona-virus te bestrijden.

(zie ook YouTube link vanaf min 20:57)

Die oproep van onze premier deed me denken aan de oproep van John F. Kennedy bij zijn aanstelling in 1961. “Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country“.

Wel, wat ik kan doen om te helpen,  is mensen, organisaties ondersteunen bij het #telewerken. Vandaar mijn aanbod: ik zal deze week, en ook de twee laatste weken van augustus drie uur per week, gratis coaching geven rond telewerken, en dan meer bepaald rond Microsoft OneNote, Microsoft Teams, of Confluence van Atlassian.
Dus als je één van deze tools wil gebruiken om beter samen te werken met je collega’s en je kan daarbij hulp gebruiken, stuur me een berichtje via onderstaand contact formulier (of zie Contact me) en dan vinden we een goede manier zodat ik je kan helpen. Online natuurlijk…
Mogelijk is een half uurtje of een uurtje al voldoende om één en ander op te lossen of op te starten. Idee is dus om die tijd van drie uur te spreiden over een aantal personen/organisaties die nu verplicht moeten (/mogen 😉 telewerken…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *